Muziek in't Groen

  SKAL 024690

Muziek in't Groen is uitverkocht!

Hieronder kunt u digitaal reserveren voor de reservelijst voor muziek in't groen 


AANMELDEN RESERVELIJST

 
 
 
 
 
 

DE EERSTE EDITIE VAN

MUZIEK IN'T GROEN

~Uitverkocht~

Wij hebben het maximum aantal bezoekers bereikt. Mocht u alsnog interesse hebben kan u op de reservelijst komen. Wanneer er iemand uitvalt, dan nemen wij contact met u op. Reservering@baggelhof.nl


Muziek op de Baggelhof ‘Muziek in’t groen’

Zaterdag 15 augustus zal een concert gehouden worden in een kleinschalig weiland omringt met een houtwal en oude fruitbomen. Ilse Oversier, een indie/folk singer-songwriter, zal hier haar eigen muziek ter gehore brengen. Zij wordt hierbij begeleid door Sebastiaan Wiering (cello) en Sebastiaan Hidding (viool en zang). Door haar sterke connectie met de natuur en de tradities van de indianenstammen zijn deze invloeden terug te horen in haar muziek. 

Voor het concert zullen er verschillende zitjes worden gecreëerd waarbij de 1,5 meter regel wordt gehandhaafd. De inloop is vanaf 14:30 en er zal om 15:00 gestart worden met de muziek. Entree bedraagt 10,- incl. 1 consumptie. Reserveren voor dit evenement kan via onze website: www.baggelhof.nl of telefonisch via 06-34812999. Helaas kan bij regen het evenement niet door gaan. Er zal dan een nieuwe datum gepland worden, houdt hiervoor onze website in de gaten. Heb je zin om eerder te komen? De theetuin is open vanaf 10:00.

Foto: Gerhard Krüger

Deze website maakt gebruik van cookies. Door te klikken op "Accepteren" gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

Accepteren